Tarieven

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
De vergoeding voor de orthodontische behandeling door uw zorgverzekering is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Wij adviseren u om vooraf informatie op te vragen bij uw zorgverzekeraar. Actuele informatie over de hoogte van de vergoedingen vindt u op www.vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/

Nota’s.

Wij houden ons graag uitsluitend bezig met mondzorg op maat. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Famed.

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Famed. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Famed. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de website van Famed www.famed.nl . U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed.

Het Contact Center van Famed is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur.

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken. Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is zowel ISO 9001 als NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over databeveiliging en privacy kunt u lezen op famed.nl/organisatie/informatiebeveiliging-en-kwaliteit.