Tarieven

De tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
De vergoeding voor de orthodontische behandeling door uw zorgverzekering is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Wij adviseren u om vooraf informatie op te vragen bij uw zorgverzekeraar. Actuele informatie over de hoogte van de vergoedingen vindt u op www.vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/

Nota’s.

Wij houden ons graag uitsluitend bezig met mondzorg op maat. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics.

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Infomedics. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aanInfomedics. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht bij Infomedics:

  • www.infomedics.nl
  • Servicedesk van Infomedics telefoonnummer 036-20 31 900
  • De servicedesk van Infomedics is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Privacy

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl.